London (change)
Today 13°C / 9°C
Tomorrow 11°C / 4°C
81 to 95 of 95 messages
30/06/2014 at 06:11
No. Just the usual ads on rh side smiley symbols change to real smilies though
30/06/2014 at 06:18

I'm fixed too 

30/06/2014 at 06:33

Well, that's a definite improvement   Hopefully Daniel can investigate and prevent it happening next weekend ............... 

Lyn
30/06/2014 at 08:30
Can post on tablet, no tool bar yet.
30/06/2014 at 08:33

problem fixed, tool bar back

30/06/2014 at 08:58

Break, go into your forum settings and look at 'Members I'm ignoring'. It's easy to click on this my mistake. Easy to undo aswell

30/06/2014 at 08:59

Can someone explain to break23 about the Ignore button please? 

30/06/2014 at 09:00

Break23 this thread is currently 5 pages long, go to the top or bottom of thread and click on the green box with 1 in it to go back to the start of thread.

30/06/2014 at 09:00

Oh, you snuck in there Nut - thanks 

People are of course free to ignore me if they choose, but to be ignored by mistake is sad ...........

    30/06/2014 at 09:34

Hello everyone,

Apologies for the problems with the forum over the weekend. I've passed your comments on to the support team and asked somebody to look into the cause of the fault. You should now find that the Advanced Editor is working OK - if you have any further problems do please let us know, either on this thread or by emailing us at website@gardenersworld.com.

Daniel Haynes
Editor, gardenersworld.com

 

Lyn
30/06/2014 at 13:09

I spoke too soon, site maybe fixed but I have lost the posting box down behind the keyboard again. When site was down I could see the posting box and what I had typed, could you break it again Daniel. 

 

19/07/2014 at 13:21

I get a message/posting box that seems divided by the 'path: p' message line: it seems to be floating in the middle of the box, and will not let me begin typing.

I find that in order to be able to post, the only thing I can do is to click on 'submit reply' - which then tells me my post needs content, and i can then type my contribution. 

 

Also, the pasting method cuts transferred text in half: I use the "paste from Word" icon (very useful, I have to say!) but then I have to return to the required document, highlight, copy and then return to my post and finish adding the remainder of the text! 

23/07/2014 at 08:23

Bump: Anyone else get this?

 

Trying to message another member, you click the 'message' button - and all you get is one big blank page with simply the website header above it? 

23/07/2014 at 19:46

 Try clicking on your name in the top right hand corner - then on messages - that should take you to a page where you can message other forum members 

23/07/2014 at 22:02

Thank you for that, DFA.... (Vic Reeves and Bob Mortimer fan, obviously. And that's showing OUR ages!!  )

 

That worked. Shame the quick-route way doesn't! But I will give that a go! 

email image
81 to 95 of 95 messages