London (change)
Today 18°C / 11°C
Tomorrow 18°C / 13°C
1 to 20 of 21 messages
14/04/2013 at 21:26

Sometimes a page or message loads immediately but at the moment it's normally taking at least 2 minutes; it's getting very tiresome!!

14/04/2013 at 21:30

Yes - same here giving up for tonight can't stand it being this slow

14/04/2013 at 21:31

Me too I think. 

14/04/2013 at 21:36

i agree, quite slow.

14/04/2013 at 22:09

I'm finding it goes along just fine for a while then stops completely.

14/04/2013 at 22:16

well considering i use 3g it doesnt do too bad most of the time, could be your isp, could be the site, right now it's fine. Maybe the old server was put back on, hopefully during the week things will get tweaked. I can only begin to imagine how many people the servers are serving at peak times.     

15/04/2013 at 04:58

I gave up trying last night, read the posts and enjoyed the comments...

Having had a lovely time with visitors and visiting family over the past weeks it's good to catch up with the gardening tips and friendly advice. Speak later ....

15/04/2013 at 07:06

I just got bored with it yesterday it was soooo.... slow and gave up; perhaps being a Sunday the site gets overloaded with keen as mustard gardeners?

15/04/2013 at 07:34

Well, they ought to be out in their gardens, or soaking their aches and pains in a long hot bath 

15/04/2013 at 07:46
Dovefromabove wrote (see)

Well, they ought to be out in their gardens, or soaking their aches and pains in a long hot bath 

Dove..

 

15/04/2013 at 09:33

...it seems better today

15/04/2013 at 16:35

Much better!! 

    15/04/2013 at 17:19

Hello everyone,

You should now find the speed issues have been resolved. We've been monitoring performance this afternoon and it seems much better. We'll keep an eye on things, though.

Daniel Haynes
Editor, gardenersworld.com

15/04/2013 at 18:21

Thank you Daniel   I think everyone will agree that we're very grateful for the work  that you and your team have been doing.

15/04/2013 at 18:31

I'm still not getting emails when a response is made to a thread. Is it just me or is this problem still being sorted out.  

15/04/2013 at 23:25

Great this evening, thanks!

16/04/2013 at 02:39

I still get a squashed tomato when clicking on "view first unread post", particularly on "MOB Rants"! Have to click through 1063 posts.

16/04/2013 at 05:07
donutsmrs wrote (see)

I'm still not getting emails when a response is made to a thread. Is it just me or is this problem still being sorted out.  

Still to be sorted

16/04/2013 at 08:20

@swisssue, on a long thread hit the reply box, takes you to the last post, or in settings you can reverse the thread so the last posts show first, hope this helps,

17/04/2013 at 13:29

hmm wrong thread

1 to 20 of 21 messages