London (change)
Wed 14°C / 10°C
Tomorrow 15°C / 14°C
1 to 20 of 24 messages
    10/04/2014 at 13:04

Hello everyone,

I know that some of you are having problems with the private messages at the moment, with the 'reply' box not displaying.

I've referred this to the technical team for investigation, and they're currently looking into it. I'm hopeful a fix will be found shortly.

If you are affected by this problem it would be helpful if you could submit a 'snapshot' of your system via Support Details. All you need to do is visit the following page, submit your name and email address and our email address, website@gardenersworld.com, at the top when prompted, then click 'Submit'. This will send us a short report listing your browser, version number and operating system:

http://www.supportdetails.com

Apologies for the problem. I'll update you as soon as I know more.

Daniel Haynes

Editor, gardenersworld.com

 

10/04/2014 at 13:25

Done 

10/04/2014 at 13:35

Daniel, will we ever get back the emails notifying us that a followed thread has a response?

10/04/2014 at 13:55

Artjak, I now get those messages for threads where I've ticked the request box at the bottom.   I didn't get them for a long while - but have been getting them for the past few weeks. 

    10/04/2014 at 14:34

Thanks for submitting your Support Details report, dovefromabove, which I've passed on.

Reply to Artjak: I'm sorry you're still not getting notifications. There was a fix implemented a while back, which should have corrected the problem. Could you visit http://www.supportdetails.com and send the report to website@gardenersworld.com? We need to gather details from anyone who is still having problems, so our developers can attempt to replicate the problem and find a fix. Thank you!

10/04/2014 at 17:01

Done Daniel. I still can't see or send PMs.  Although they did appear today for awhile 

    10/04/2014 at 18:05

Thanks star gaze lily - the team has your report. I'll drop you a line directly, via email.

10/04/2014 at 18:39

Many thanks Daniel 

11/04/2014 at 07:31

Daniel - you should now have my details too - i am having the same PM problem

KEF
11/04/2014 at 07:46

Thanks Daniel. I have submitted my details, I have the no box problem.

    11/04/2014 at 17:50
Hello everyone,

Those of you who aren't seeing the reply box in your 'Private messages', it's worth checking your 'forum settings' in the 'My settings' area, accessed by clicking your username, top right-hand corner of the screen. If you currently have 'Advanced editor' selected, choose 'Basic editor', then click 'Save changes', just beneath.

I tried this, and I could then see the 'reply' box in my private messages again. Hopefully this will work for you too, until the full editor is fixed. Not ideal, I know, as the basic editor doesn't have all of the options of the Advanced editor, but better than nothing if it works. Thanks for bearing with us while it's fixed.

I'm not in the office week commencing Monday 14 April, so won't pick up any private messages until my return. Rest assured the forum will still be moderated!

Daniel Haynes
Editor, gardenersworld.com
11/04/2014 at 18:10

Have a good hols Daniel

11/04/2014 at 18:18
Well, that works for me but it means I don't have smilies - I'll manage without
11/04/2014 at 18:33

Didn't work for me, 

Have a lovely hols Daniel 

11/04/2014 at 18:44
Dovefromabove wrote (see)
Well, that works for me but it means I don't have smilies - I'll manage without

I don't have a task bar at all....not even the all important 'little tree', so will need to go back to 'advanced editor'....lesser of the two evils.

11/04/2014 at 18:51
No I don't have the little tree either - so if I'm going to post a pic I'll have to change my settings - but as Daniel said, it's only a temporary solution - and so helpful particularly while the push is on to organise transport for plants for the Somerset Levels etc - we need to be able to exchange contact details safely.

And I can make somesmilies with punctuation
KEF
11/04/2014 at 20:00

Bump

KEF
12/04/2014 at 07:54

I now have PM's working. Thanks Daniel & techies.

12/04/2014 at 07:57

Mine are working too   Thanks everyone 

12/04/2014 at 09:08

Mine aren't,  

1 to 20 of 24 messages