London (change)
Today 9°C / 4°C
Tomorrow 10°C / 9°C
21 to 40 of 124 messages
13/11/2013 at 14:14

Can I ask why I'm on my post page from the top right menu 

I click on the next page to view older post I have started the web site takes me back the the forum main page.

James

13/11/2013 at 14:15

sorry it's labled discussions started

 
13/11/2013 at 14:20

Hi Daniel,

I prefer not to have emails every time (if pos just for PMs or not at all).

I have selected no notifications in message settings but I am still receiving emails. 

 

    13/11/2013 at 17:28

Hello MrsGarden,

I've checked your account, and although you have 'Default to off' for forum settings, you still have a list of followed threads in the 'Forum notifications' box. You'll need to remove these by clicking the 'x' next to each thread name in order to stop receiving notifications about these threads.

Daniel Haynes
Editor, gardenersworld.com

KEF
13/11/2013 at 17:33

Thank you for update Daniel.

As an out of date bod still running Outlook Express I look forward to being able to post an avatar at some point in the future  

    13/11/2013 at 17:36

Reply to CluelessGardener:

Hello James,

I just tested this and can't replicate the problem. Could you just check this again and let me know if you're still experiencing the problem? It could have just been a temporary 'blip'.

Thanks,

Daniel

13/11/2013 at 17:41

Daniel,  I can't see my PMs,  its just a blank page or sometimes with a squashed tomato. I can't send any either.

    13/11/2013 at 17:45

Hello KEF,

Do you mean Internet Explorer, rather than Outlook Express? The avatar upload problem was a bug with Internet Explorer version 8, for which a fix has now been implemented. You should now be able to upload an avatar. If not, please let me know, and we can have someone investigate further.

Daniel

KEF
13/11/2013 at 17:48

Soz Daniel, yes IE.   Thank you I will try tomorrow.

    13/11/2013 at 17:58

Not to worry, KEF!

Reply to star gaze lily: sorry about this. The issues with the private messages are still being worked on and I hope the fix will be live on the site shortly. I'll chase this up again with the team tomorrow.

 

13/11/2013 at 18:01

Hi Daniel 

I've got my settings set so that I don't get notifications to replies to posts, and that works fine - I don't get notifications.

However, I've also set it so that I get notifications of PMs, but I don't get them, neither do I get a number in brackets next to my Sign in thingy in the top right hand corner, so I have to go to my PMs page to check.  

13/11/2013 at 18:03

Thank you Daniel, would appreciate that, have never been able to read my PMs. 

13/11/2013 at 19:31
Thanks Daniel, I've deleted most and will see how that goes.
13/11/2013 at 20:25

yes Daniel it is still taking me back to Forum home page and not to the next page on my discussions started

Thank you for the reply

KEF
14/11/2013 at 07:56

Hi Daniel, I've tried to upload an avatar but I cannot find, or do not know, where the browse button is.

14/11/2013 at 08:13

Hi KEF, from memory what I did yesterday was click on the Edit button which is to the bottom right of the "faceless person" on your Settings page - that took me to the Browse button so that I could go through the photos on my laptop.  

KEF
14/11/2013 at 08:18

Thanks Dove, when I click on Edit button I get a Green save button and a Blue import from facebook button. No Browse. 

14/11/2013 at 08:21

Let me go back to mine - hold on a min .... 

14/11/2013 at 08:25

 I've got three buttons ..... how very odd ........ I wonder if it would work if you emailed Daniel with the image you've chosen and he got the Techies to put it in for you - might be the simplest way round the proble- if that's possible, 

KEF
14/11/2013 at 08:36

Dove good idea thanks but from his post to here yesterday I think Daniel will be on the case today. I haven't even decided on a picture yet. Decisions, decisions....

21 to 40 of 124 messages